Kézi kötésű meleg takarók, többféle színben, polár anyaggal összevarva eladók!

29 000 HUF

2020. február 20. (csütörtök) 18:17

Hirdető: Marika

Cím: Mosonmagyaróvár, Városközpont

Leírás

Kézi kötésű meleg takarók, többféle egyedi színösszeálítással, puha polár anyaggal összevarva, automata mosógépben mosható, szárító gépben szárítható, jelenleg 3m *1,5 m méretben eladók! Folyamatosan készülnek! Hamarosan elérhető , a következő méretekben is 1,5m*2m.

Hirdetés részletei


takaró
extra hosszú
téli
többszínű
új (bontatlan csomagolás)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Marika
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek