Kiadó Kis közért és egy zöldségesbolt.Más tevékenységre is.

90 HUF

2019. december 13. (péntek) 23:04

Hirdető: György

Cím: XVIII. kerület, Lakatos-lakótelep

Leírás

Kiadó üzlethelyiségek. Kis közért és egy zöldséges berendezéssel.Más tevékenységre is alkalmas.Parkolás az üzlet előtt.Lakótelep mellett.
06 70/323-6507

Hirdetés részletei


tégla
régebbi építésű
jó állapotú
komfortos
1
földszint
nincs
703236507
3 m alatt
BB
gázkonvektor
nem
nincs
igen
Általános felszereltség, díjmentes parkolóövezet, egyedi fogyasztásmérők, saját vizesblokk, Biztonsági felszereltség, riasztó, klíma
utcafrontról
2 hónap
kevesebb mint 3 hónapon belül

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: György
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek