Kiadó XIV. Répássy M FIX 130.000.-REZSIVEL EGYÜTT 2 szobás erkélyes bútorozatlan

130 000 HUF

2021. április 19. (hétfő) 18:23

Hirdető: Kata

Cím: Budapest, XIV. kerület, Kiszugló

Leírás

Kiadó hosszabb távra XIV. kiszuglóban Egressy-Erzsébet királyné út közelében Répássy Mihály u.ban a képen látható 2 szobás I.emeleti, liftes, külön bejáratú, bútorozatlan, erkélyes lakás. A társasház csendes, rendezett. Megközelíthető 32-es Busz, 3-as villamos, 72-es trolibusz. Bevásárlás közel. Tesco Fogarasi út, IKEA, SUGÁR, ÁRKÁD, a lakástól pár perce élelmiszer üzlet, gyógyszertár, dohánybolt, vegyes cikk
bolt, pékség. A bérleti díj 130.000.-/hó REZSIVEL EGYÜTT. 1-2 havi kaucióval és egy havi bérleti díjjal azonnal költözhető.

Hirdetés részletei


lakás
egyéb anyag
közepes állapotú
összkomfortos
2 szoba
nincs
10
1
53
van
van
3 m alatt
nincs besorolva
távfűtés
radiátor
távhő
nem
Beépített konyha, Fa nyílászárók, Főzőlap, Fürdő és WC külön, Műanyag nyílászárók, Redőny, Kamerarendszer, Internet
nem
nincs
utcai
utcán ingyenesen
megengedett
megegyezés szerint
azonnal

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Kata
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek