Kiadó lakás 13. Kerület Hegedűs Gyula utca

135 000 HUF

2021. augusztus 31. (kedd) 19:55

Hirdető: Ohegyi

Cím: Budapest, XIII. kerület, Újlipótváros

Leírás

2021. Nov. 2.-tól kiadó² kényelmes, felújított ikea bútorozott lakás. A lakás nem dohányzó, az ajtó előtti folyosón van lehetőség rá. Napos tájolás, légkondi beszerelés jövő nyárra tervben van. Körút sarkától kb 30 méterre található. Biztonságos, két zárható kapun át lehet a lifthez bejutni. Belső kerttel rendelkezik. A lakóközösség kulturált. Miniumum 1 évre kiadó, de hosszabb távra is. Két havi kaució és egy havi lakbér szükséges a beköltözéskor. Közös ktg 10400 ft, melyben a víz fogyasztás is benne van. Háziállat megbeszélés kérdése.

Hirdetés részletei


lakás
tégla
felújított
összkomfortos
1 szoba
1 félszoba
4
4
48
nincs
van
3 m alatt
nincs besorolva
kazán
radiátor
gáz
nem
Főzőlap, Fürdő és WC külön, Hűtőszekrény, Mosógép, Redőny, Sütő, Gépesített, Internet, Kábel-TV, Wifi
igen
közös
utcai
utcán fizetős övezetben
nem megengedett
10400
2 hónap
kevesebb mint 3 hónapon belül
nem

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Ohegyi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek