Kiadó lakás Győrben

135 000 HUF

2020. február 17. (hétfő) 00:17

Hirdető: Ladocsi Eszter

Cím: Győr, Szabadhegy

Leírás

Győr-Szabadhegy frekventált zöldövezetében hosszú távra kiadó egy 64 m2 lakás.
A lakás a Szabadi utcába található. Várostól, Auditól 5 km re. Közelben van buszmegálló, élelmiszerbolt, plaza, mozi, futópálya. A társasházi lakás földszinti és első emeleti lakásokból áll. A mi lakásunk az első emeleten van, tartozik hozzá egy 12m2 terasz, mely a szépen gondozott belső zöldövezetes udvarra néz.
A lakás 4 éve teljesen fel lett újítva, a villanyvezetékek is át lettek húzva.
Amerika konyha-étkező,tágas nappali. A nappaliból vezet a kijárat a teraszra. A lakásban található egy kis kamra háztartási helység, külön wc.
A fürdőszoba mérete ideális, kényelmesen el lehet férni, törölközőszárítóval ellátott. A tágas hálószobába helyet kapott egy nagy beépített szekrény.
A lakás jelenleg bútorozva van, előszobában található egy nagyobb akasztós szekrény, kabátok, cipők tárolására. A nappaliban kanapé, tv állvány, hálószobában beépített szekrény, francia ágy.
Lakásban Gorenje fagyasztós hűtő, mikrohu

Hirdetés részletei


lakás
tégla
kitűnő
összkomfortos
1 szoba
nincs
1
1
64
van
3 m alatt
házközponti egyedi méréssel
radiátor
távhő
nem
Beépített konyha, Főzőlap, Fürdő és WC külön, Hűtőszekrény, Mosógép, Műanyag nyílászárók, Redőny, Sütő, Szúnyogháló, Gépesített
igen
közös
udvari
udvarban
nem megengedett
2 hónap
azonnal
nem

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Ladocsi Eszter
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek