Kiegészítő tevékenység

2021. február 10. (szerda) 18:46

Hirdető: silverfenix

Cím: Budapest, IV. kerület, Újpest

Leírás

A Fenix-Globál 3 hónapja van jelen a magyar piacon, ezüstékszer, kávé, tea, kozmetikumok értékesítésével foglalkozik. Csapatunkba az ország minden szegletéből keresünk, önmagára igényes ezüstékszereket és kozmetikumokat kedvelő munkatársakat, akinek reggel első a kávé, vagy a tea. Előny a többszintű kereskedelemben való jártasság.

Hirdetés részletei


egyéb termék vagy szolgáltatás értékesítő
diákmunka, részidős munka
részmunkaidő (2 óra)
igen
igen
1 műszak
nincs, nem igényel tapasztalatot
nem számít
nem
havi
nincs, nem szükséges

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: silverfenix
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek