placeholder

Kinyitható ágyneműtartós karfás rugós kanapéágy - RKT38100

138 990 HUF

2020. október 9. (péntek) 13:19

Hirdető: Kanapékirály.hu

Cím: Veszprém

Leírás

Lekerekített kényelmes karfájú, ággyá alakítható, ágyneműtartós kanapé hullámrugókkal, habszivaccsal bélelve. Mikroplüss jelegű, nagyon kellemes tapintású, bársonyos felületű, velúr bútorszövettel borított. Magas kopásállóságú: Martindale 50 000. A képen látható kék színben raktárunkból azonnal viheted!

Hirdetés részletei


kanapé
kék
szövet, vászon
új (bontatlan csomagolás)
eredeti számlával, még garanciás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Kanapékirály.hu
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek