Kiváló befektetési lehetőség! Komplett játszóház eladó

2021. augusztus 8. (vasárnap) 12:15

Hirdető: Bizacska

Cím: Tata

Leírás

Tata frekventált helyén, parkolási lehetőséggel, eladó több éve működtetett játszóház komplett berendezéssel, bérleti joggal, Facebook oldal, Google hirdetéssel, stb. A teljes berendezés is szóba jöhet!
Tata és környékén közkedvelt születésnapi helyként, azonkívül rengeteg lehetőséggel Jelenleg is működik, az új tulajdonosnak másra nincs szüksége, csak a kulcsra. Nagyon jó befektetési lehetőség!
Érdeklődni telefonon!
Bővebb információ egyeztetés után, személyesen!

Hirdetés részletei


vidámpark, szabadidőpark

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Bizacska
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek