Klímatelepítés, karbantartás Pécsen és környékén

2021. január 1. (péntek) 09:26

Hirdető: R. Zsuzsanna

Cím: Pécs

Leírás

OTTHONFELÚJÍTÁSI ÁLLAMI TÁMOGATÁS keretein belül, az állam január 1-től kezdődően 50%-al támogatja KLÍMA BESZERELÉSÉT illetve a régi CSERÉJÉT!
Az állami támogatáshoz a munkálatokat végző vállalkozóval megkötött szerződés szükséges! Amennyiben Ön is szeretne a programban részt venni, ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat után, lehetősége van velem szerződést kötni. A támogatásról részletes információ, a Magyar Államkincstár oldalán található.
Ne hagyja ki, éljen a lehetőséggel, szereltessen otthonába új klímát hűtésre/fűtésre! ❄
Várom hívását! ☎ 06 70 77 33 694 Berényi Károly- hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő/ épületvillamossági szerelő

Hirdetés részletei


klíma és szellőzés

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: R. Zsuzsanna
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek