Kőműves és burkoló munkát vállalok .

2021. június 14. (hétfő) 12:11

Hirdető: Gőcze Kft

Cím: Nyíregyháza, Borbánya

Leírás

Kőműves és burkoló munkát vállalok . Falazás, vakolás , beton aljzatok készítése , csempe és járólap burkolatok kivitelezése, homlokzat szigetelés színezés, térkő burkolatok elkészítése. Kisebb melléképületek felépítését,kerítés építést bontását stb. Hívjon bizalommal. Tel.: 06704092791

Hirdetés részletei


épületbontás, útépítés, aszfaltozás, földmunka, zsaluzás, betonozás, kőműves, falazás, vakolás, hő és vízszigetelés, hideg, meleg burkolás, festés, mázolás, tapétázás, víz- és szennyvíz-szerelés, egyéb

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Gőcze Kft
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek