placeholder

Könyvelési feladatok ellátása (akár távmunkában is)

2020. július 21. (kedd) 10:45

Hirdető: varadievi

Cím: Gyula

Leírás

Céget alapít vagy könyvelőt váltana?

Gazdasági társaságok, magánszemélyek, alapítványok, társasházak, egyéni vállalkozások, őstermelők stb. könyvelése, bérszámfejtése (ehhez tartozó bevallásokat) NAV előtti képviselettel is, több éves gyakorlattal.

Jogviszony létesítése, megszűnése, változásai, nettó illetmény kiszámítás, személyi jövedelemadó elszámolása, biztosítotti bejelentés.

Adóbevallás, könyvelés-finanszírozás, utalás, havi adó- és járulékbevallás, főkönyvi könyvelési feladások, nettó illetmények és levont letiltások utalása, nettó finanszírozáshoz kapcsolódó adatszolgáltatás.
Hirdetés részletei


könyvelés, könyvvizsgálat

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: varadievi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek