Kozmetika és szépségszalon Érd

2023. május 14. (vasárnap) 10:04

Hirdető: ebonykozmetikaerd

Cím: Érd

Leírás

Érd Kozmetika és szépségszalon. Könnyen megközelíthető helyen, Érd központjában található orvosi magánrendelőknél állunk rendelkezésedre. Profi kozmetikusaink széleskörű szolgáltatásokkal várnak az arckezelések, a dióda lézeres szőrtelenítés, valamint alakformáló kezelések terén.
Ha szeretnél magabiztosabb és szebb lenni, látogass el hozzánk, és érezd magad a legjobb formádban! Ebony kozmetika, alakformálás és szépségszalon érd központjában.
www.ebony.hu

Hirdetés részletei Logo


kozmetika, egyéb

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: ebonykozmetikaerd
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek