placeholder

Kraft bordásfal

75 660 HUF

2020. április 21. (kedd) 13:39

Hirdető: Bordásfal

Cím: Miskolc

Leírás

Bordásfal Fa / fém trapéz
A Rebrina Kraft ovális, fából készült válaszfalakkal tökéletesen illeszkedik a fém profilokhoz. A legmagasabb minőségű anyagokat használták: fa ellenálló és kellemes tapintású, minőségi olajjal és porszórt vassal olajozott. Ennek a bordának a tetején egy rögzített trapéz ruda van, amely 6 fogantyúval rendelkezik (különféle gyakorlatokat tesz lehetővé.) A trapéz hossza 115 cm.
A bordák maximális terhelése 150 kg, magassága 240 cm. Szélesség 66 cm.
Csak különálló bordák - 75 661 Ft
Szalag fémmel. trapéz - 117 865 Ft
Létra fém rudakkal és baba készlettel - 138 776 Ft
A Rebrina új dobozokba van csomagolva. Az ár tartalmazza az ÁFA-t egy dokumentummal és a garanciát.Küldhető utánvéttel , futárral 3 600 Ft , vagy nézzen utána még a termékeink kínálatát a bordasfal-shop hu.

Hirdetés részletei


bordásfal
XXS
unisex
új (bontatlan csomagolás)
eredeti számlával, még garanciás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Bordásfal
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek