placeholder

Külterület Zöld övezet Tanya világ

2020. augusztus 18. (kedd) 16:44

Hirdető: Mamasu

Cím: Paks

Leírás

PAKS ! A Város szép és biztonságos szépen élhető kis városka !! Munka hely szempontjából is lehet jónak mondani! vannak lehetőségek!
A telek maga 849 nm!! Azoknak ajánlanám akik szeretnének egy kicsit a város zajától távolabb élni !! De még is olyan közel hogy egy kis sétával vagy helyi járatos busszal könnyen el érhető legyen a központ. Azoknak is ajánlanám akik nem szeretnének túl nagy házat ,de szeretnének kertészkedni , gazdálkodni, álatokat tartani és szeretnek kint lenni a szabadban. Gyakorlatilag egy zöld övezetben !Ajánlom azoknak akiknek gyerekük van nagy mozgás igénnyel.Bátran kint lehet hagyni az udvaron ami adott arra hogy a gyermek biztonságosan kint el játszon! Ajánlom azoknak akiknek nincs gyermekük és szeretnének kicsit el zárkozni a tömeges együtt lakástól! Viszont szívesen tesznek vesznek a ház körűl és ha kicsit meg pihennének ki ülhetnek egy 25nm -es fedett teraszra borozgatni( akár még télen is hó lapatolás után ???? Főleg ha nincs is hó????Maga a ház nem nagy. Al

Hirdetés részletei


tégla
régebbi építésű
újszerű
összkomfortos
van
van
nincs
nincs
fúrt kút
szikkasztógödör
nincs
230 V (lakossági áram)
földúton
nem
2 szoba
nincs
tetőtér
van
nincs
8490000
50
70
3 m alatt
nincs besorolva
nem
kazán, házközponti egyedi méréssel
radiátor, egyéb
fa, pellet, elektromos
nem
van
van
igen saját különálló kert
nincs
udvari
észak-nyugati fekvésű
udvarban
fa nyílászárók, főzőlap, fürdő és wc külön, hűtőszekrény, mosógép, sütő, szúnyogháló, gyerekbarát, klíma
azonnal
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Mamasu
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek