Kvantum-Mátrix Wellness

2020. november 17. (kedd) 18:55

Hirdető: lélek-mátrix

Cím: Budapest

Leírás

Több száz kémiai elemet ültettek egy webbes felületre, hogy mindenki számára elérhetővé váljon, az hogy minden ember javítani tudjon az életminőségén. XXI századba eljutottunk oda, hogy felhőkbe tároljuk az információkat. Az információt többféleképpen tudjuk leírni. Egy tárgyat például le is rajzolhatjuk, vagy leírhatjuk betűkkel esetleg morze jelekkel es bináris kóddal is. Waooo. Ez a rendszer a tudatalattival kommunikál, ahol másodpercemként 400 000 000 millio információt vagyunk képesek befogadni. A tudatalattink super okos, sokkal okosabb mint a tudatos elménk.
Írj rám ha, érdekel te hogyan juthatsz hozzá! emailcímem: dkatalin33@gmail.com

Hirdetés részletei • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: lélek-mátrix
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek