LG Flatron 774, MONITOR/6E

6 000 HUF

2021. augusztus 21. (szombat) 07:44

Hirdető: Monika/FotelBazár

Cím: Dunakeszi

Leírás

MONITOR 21col/6E Ft
Alkalmi vétel! LG Flatron 774, asztali MONITOR. Kivitele, dizájnos metál acélkék betéttel, modern formatervezéssel készült. Előlap mérete, 41x36 cm. Magasításra alkalmas, állítással emelhető lábazattal.

Állapota, tényleg HIBÁTLAN, ÚJSZERŰ. Egyetlen hajszál karcolás sincs rajta. Elvitel Dunakesziről(kérés esetén, Budapest IV. ker.ből lehetséges).

Hirdetés részletei


LG
egyéb
21" - 24"
120 Hz
14 ms fölött
nem
alig használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Monika/FotelBazár
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek