LONDON széles vitrin nappali bútor teljesen új állapotban

95 000 HUF

2020. március 11. (szerda) 15:07

Hirdető: Selmeci Imre

Cím: VIII. kerület, Orczy negyed

Leírás

Eladó LONDON széles vitrin. A lakás felújításkor megvettük de a felújítás végére más lett a nappali tervezése ezért feleslegessé vált. Nem is volt használva.Teljesen vissza lett csomagolva eredeti állapotába dobozba.Számla meg van róla 2019-ben lett véve.
Esetleges megvásárlása esetén összeszerelésben személyes vagy telefonos kommunikáció után segíséget nyújtunk.

Hirdetés részletei


vitrin
barna
MDF
újszerű
eredeti számlával, még garanciás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Selmeci Imre
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek