Lakberendezés országszerte, igény szerint online is

2022. december 2. (péntek) 18:32

Hirdető: design5.0budapest

Cím: Budapest, XII. kerület

Leírás

lakberendezés, home staging, 3D tervezés, egyedi stand, irodadekor, enteriőr tervezés és styling

Lakberendezni könnyű. Vagy mégsem? Ha úgy gondolja, mégis inkább szakemberre bízná új lakása berendezését, vagy a régi felújítását, bízza ránk. A célunk, hogy ügyfeleinknek csillogjon a szeme a neki készült munkánk láttán. Szolgáltatásaink:
Helyszíni felmérés, funkciótervezés, színharmónia variációk, 3D fotorealisztikus tervezés, vásárlási lista összeállítása, egyedi bútor tervezés, burkolat tervezés és kiosztás, elektromos és gépészeti rajzok.
Igény szerint online kommunikáció.

https://www.instagram.com/design5.0interior/ Star

Hirdetés részletei


egyéb

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: design5.0budapest
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek