Lakóparki apartman kiadó Kecskeméten rövid távra.

15 000 HUF

2019. december 9. (hétfő) 18:25

Hirdető: Orsi

Cím: Kecskemét, Erzsébetváros

Leírás

Orsi Apartman Kecskemét. Erzsébet lakóparkban Izsáki út 4. Szilcopnál foglalható pár órára vagy napra diszkrét apartman. Saját parkoló a ház előtt. Ideális családoknak max. 6 főig, pároknak, pihenni vágyó átutazóknak üzletembereknek. Info 06703223600. Ár függ a bérlők számától, tartózkodás időtartamától.

Hirdetés részletei


lakás
tégla
kitűnő
összkomfortos
1 szoba
1 félszoba
3
földszint
40
nincs
nincs
3 m alatt
AA+
hőszivattyú (klíma)
fan-coil
elektromos
nem
Beépített konyha, Főzőlap, Hűtőszekrény, Mosogatógép, Mosógép, Műanyag nyílászárók, Redőny, Biztonsági ajtó, Gépesített, Internet, Kábel-TV, Klíma, Wifi
igen
nincs
kertre néző
utcán ingyenesen
nem megengedett
nincs
megegyezés szerint
nem

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Orsi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek