Lány szobatársat keresek

1 HUF

2023. augusztus 17. (csütörtök) 17:07

Hirdető: kovácsbéla

Cím: Budapest, XVI. kerület, Mátyásföld

Leírás

Ingyenes lakhatásra keresek egy egyedülálló lányt aki a párom lenne szerelmesen. Olyan lány szobatársat keresek aki megbízható és hűséges. Amit tudok ajánlani hogy nálam aludhatsz fürödhetsz és tudunk csomó buli helyre elmenni mondjuk karaokiba is. A szobához közel van a buszmegálló és sok bolt van a közelben. Egy ismerös egyébként így ismerkedett meg a párjával szóval nem egyedi eset. Előtte ismerjük meg egymást és ha meg van a kémia akkor hozzám költözhetsz. Magamról még annyit 25 éves múltam és jóképű sportos vagyok. Továbbá amit átélhetünk romantikus séta a Duna parton és egy meghit este amiben van szerelem. Ha nem érdekel a lakhatásos hirdetés akkor is ismerkedhetünk vagy oszd meg olyan ismerös barátnődnek aki egyedülálló és akar társat.
Emailem:
partner24@mailfence.com

Hirdetés részletei


ház
panel
új építésű
jó állapotú
összkomfortos
1 szoba
nincs
40
4
5
van
3 m alatt
házközponti
radiátor
igen
nincs
igen
24 órás portaszolgálat
utcán ingyenesen
nincs
panoráma
nem megengedett
1
1
nincs
azonnal
nem
nincs
1
lány
mással megosztott szoba
magyar

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: kovácsbéla
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek