Legyen viszonteladó partnerünk!

30 000 HUF

2021. augusztus 26. (csütörtök) 14:30

Hirdető: hillvitalalmasi

Cím: Nyíregyháza, Nyírszőlős

Leírás

Érdekli, Önt hogyan lehet nagyobb forgalma? Gondolkozott már azon, hogy új termékeket szeretne forgalmazni? A HillVital gyógynövényes termékei ebben kínálnak megoldást Önnek, hisz az országos lefedettségű kampányoknak köszönhetően közkedvelt és keresett termék családról van szó!

Ha felkeltettem az érdeklődését, a részletekért kattintson az alábbi linken: https://bit.ly/3gR1qvd

Hirdetés részletei


egyéb
nő, férfi, gyerek, unisex
új (bontatlan csomagolás)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: hillvitalalmasi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek