Lépjen ki a nemzetközi üzleti piacra angol céggel

2022. március 25. (péntek) 12:53

Hirdető: GriffConsulting

Cím: Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

Leírás

Alapítson céget az Egyesült Királyságban nagyon kedvező adózási feltételekkel, presztízs környezetben!
Főbb előnyök közé tartozik a csupán 1 fontos törzstőke -a hazai 3 millió Ft helyett-, alacsonyabb, 20%-os ÁFA kulcs valamint, hogy évi 12.570 GBP-ig nincs személyi jövedelemadó, afelett pedig 20% (kb. 50.000 fontig).

A pénzügyeit ilettően levesszük a terhet a válláról! Kollégáink angol szakmai képzése a garancia a minőségre. Kérje ajánlatunkat még ma! További információ: https://griffconsulting.co.uk

Hirdetés részletei


könyvelés, könyvvizsgálat, székhely-szolgáltatás, üzleti, adó tanácsadás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: GriffConsulting
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek