placeholder

Lomtalanítás akár ingyen is!

2020. július 14. (kedd) 13:26

Hirdető: Alexa00

Cím: Siófok

Leírás

Lomtalanítást vállalunk gyorsan és olcsón. Legyen szó frissen vásárolt vagy éppen eladásra kínált ingatlan kipakolásáról. Zöld hulladékját, feleslegessé vált dolgait elszállítjuk. Költöztetés is megoldható. Tiszta és rendezett körülményeket hagyunk magunk után. Siófok és 50 km-es vonzás körzetében.

Hirdetés részletei


lomtalanítás, költöztetés, egyéb

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Alexa00
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek