MOMO REDS használt alufelni

85 000 HUF

2021. május 12. (szerda) 16:35

Hirdető: Róbert

Cím: Miskolc

Leírás

Sziasztok.
Miskolcon eladó 2018- ban Nissan Almera N16-ra vásárolt 4 db MOMO Reds alufelni (4x114,3 ET40 agyméret 72,3 központosítóval 66,1) 3 szezont futott Falken nyárigumival együtt (195/55 R16) . Irányár 85.000 forint. Nem postázok, szállításban nem tudok segíteni. Eredeti ár: 4 db felni új gumikkal 210.000 forint volt.

Hirdetés részletei


autó
alumínium
16
114
4
használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Róbert
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek