# 1177

MTD 55/6 Thorx Kapálógép

85 000 HUF

2019. október 22. (kedd) 11:14

Hirdető: csuka

Cím: Szokolya

Leírás

Gyártó: MTD
Modell: 55/6 Thorx

Leírás:

5 Le ThorX motorral szerelt kapálógép. Az MTD saját motorjával szerelt, ami évek óta a piacon va már, és olcsósága mellett megfelelő megbízhatósággal rendelkezik. A kapálógép alváza a Szentkirály kft. gyártotta KF-04, azaz egy erős és kiegészítő adapterekkel jól felszerelhető változat. Tulajdonképpen felépítésben megegyezik a Dragon-55, Quantum-60 kapálógépekkel, motorteljesítménye is megegyezik azokkal, csak egy jelentősen olcsóbb modell.
Kiegészíthető a következő KF-04 kapálógép adapterekkel:
Körmöskerék, gumis járókerék, sebességfelező, saraboló, kultivátor, töltögető eke, jobbos eke, burgonyakiszedő, utánfutó, fűnyíró, szivattyú, dobkasza stb.

MTD 55/6 kapálógép műszaki adatok :
6 kapatagos
kuplungkaros,stopkapcsolós
Támasztókerékkel ami megfordítva csoroszlyaként üzemel.
gázkaros
Munkaszélesség (cm) - toldhatóság: 80/90- bővithető,
Tengelykapcsoló fajtája: Kupos oldható kuplung, kiskuplungos, azaz 75-82 mm.
Kapatagok száma (db) / átmérő(cm

Hirdetés részletei


MTD
kapálógépek
robbanó motoros
új (csomagolás sérült)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: csuka
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek