placeholder

Matyó bútorcsalád eladó kitűnő állapotban Békésen

850 000 HUF

2020. április 7. (kedd) 14:12

Hirdető: priskinnetunde

Cím: Békés

Leírás

3 db ruhásszekrény, 1 db könyves szekrény, 2 db fali polc, 2 db ágyneműtartó, 2db függönykarnis tartozik a bútorcsaládhoz. A kézzel festett matyó bútorok 1985-ben készültek Mezőkövesden Kovács András népi iparművésznél, aki elnyerte a Népművészet Mestere címet. A garnitúra azóta használva nem, csupán raktározva volt. Ár: 850.000 Ft. A garnitúra mai új ára kb. 2 millió Ft.

Hirdetés részletei


nappali szekrénysorok
piros
tömör fa
újszerű

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: priskinnetunde
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek