Megbízható támogatási lehetőség.

2022. április 25. (hétfő) 17:22

Hirdető: Bienvenu229

Cím: Budapest

Leírás

A pénzügyek területén a befektetések és az egyének közötti hitelek szakosodnak; szolgáltatásainkat minden jó jellemű embernek ajánljuk, és mindenekelőtt azért, hogy eleget tudjunk tenni kötelezettségeiknek.

Az alábbi területeken foglalkozunk.
Személyes, Konszolidáció, Átszervezés, Kereskedelmi, Diák, Gépkocsik, Vegyes/egyéb, Üzleti, Mezőgazdasági, IT, Vállalati Szellemi Tulajdon szolgáltatások, Gyáriparosok, Művészek, Divat, Orvostudomány, Média, Jelzálog, ingatlan.

Bármilyen további információért forduljon hozzám bizalommal; weboldalunk: https://bforfinancial.com/en
E-mail: contact@bforfinancial.com

Hirdetés részletei • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Bienvenu229
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek