Mikulásváró műsor

2021. november 25. (csütörtök) 08:31

Hirdető: danceteo

Cím: Győr

Leírás

Rakjunk rendet, jön a Mikulás!
Nemsokára érkezik a Mikulás! Én, a manó elfelejtettem rendet rakni. Jaj, most mi lesz? Hiszen hatalmas a rendetlenség! A színpadon a gyerekekkel együtt rakunk rendet. Különböző feladatokon és kemény munkán keresztül végezetül sikerül összekapni a színpadot. Hiszen a Mikulás nem érkezhet meg, amíg rendetlenség van a színpadon. A káoszból a gyerekekkel lassan rendet varázsolunk. No persze utána a manó megjutalmazza őket egy kis cukorral.

Hirdetés részletei


egyéni művész előadása, alkotása

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: danceteo
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek