Miskolc Győri kapu - Fullos lakás

16 900 000 HUF

2021. június 30. (szerda) 10:23

Hirdető: Kósa Róbert

Cím: Miskolc

Leírás

Akár csak egy magazinban!
Ha szeretnél egy csodálatosan rendbe tett tehermentes (Csok és hitel is igényelhető rá) 2 szobás lakást pár megállóra a városközponttól, amit ráadásul már nem kell felújítgatni toldozni meg foltozni akkor gyere el és nézd meg! A nagy szobában, és a konyhában gipszkartonba épített spot lámpákkal világíthatod meg a teret. A lépcsőház tiszta, rendezett. Bolt, óvoda a közelben.
Ami biztos, hogy marad a kővetkező tulajdonosnál: egyedileg készített konyhabútor + egy kis amerikai konyhapult, beépített design kandalló a nagyszobában és egy beépített fa gardróbszekrény a kisszobában.
Az eladó magánszemély! Ingatlanosok egyelőre Kérem NE Hivjanak!
A lakásban jelenleg nem lakunk ezért inkább a hétvégén lenne alkalmas a megtekintésre.

Hirdetés részletei


lakás
panel
jó állapotú
összkomfortos
2 szoba
nincs
4
3
51
nincs
nincs
3 m alatt
nincs besorolva
házközponti
nincs
gáz
nem
nincs
utcai
utcán ingyenesen
kevesebb mint 3 hónapon belül
nem
megegyezés szerint

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Kósa Róbert
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek