placeholder
# 2021

Mitsubishi targonca eladó!

1 900 000 HUF

2020. február 12. (szerda) 21:13

Hirdető: gizus

Cím: Budapest, IV. kerület

Leírás

3,5 tonnás dízel Mitsubishi targonca eladó. Oldalvilla mozgatóval, felújított váltóval és felújított fékrendszerrel, új munkahengerekkel, teljes alsó-felső lamella cserével. Dob felszabályozva.Tömör gumikkal. Valós kilométer óra állással.
azonnal munkára fogható.

Hirdetés részletei


Mitsubishi
vezetőüléses targonca
használt jármű
2007
8862
diesel
manuális
igen
okmányok nélkül

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: gizus
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek