Mondhatni vadiúj bicikli eladó

50 000 HUF

2020. február 3. (hétfő) 17:37

Hirdető: Betti

Cím: Pilis

Leírás

Ez a bicikli 1 hónapja lett megvéve és 3x lett használva ... A kerekeken a gumik még szőrösek semmi baja sincsen a biciklinek csak egyszerűen nem használjuk ... 85000ft ért vettük ....
Irányára 50000ft alkuképes
Fizetés kézpénzel , akit esetleg érdekel írjon....

Hirdetés részletei


egyéb gyártó
országúti kerékpár
nem
17" - 18"
26"
acél
bowdenes
szürke
unisex
alig használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Betti
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek