Moonbasa kozmetikai-műkörmös táska

11 000 HUF

2021. szeptember 18. (szombat) 11:52

Hirdető: Kertész Zoltán

Cím: Budapest, XVIII. kerület, Havanna lakótelep

Leírás

Eladó egy Moonbasa műkörmös táska szép állapotban. Pici használatból eredő karcok előfordulnak. Keveset használt, pink-fekete színű. Zárható, két kulccsal. Nagy tárhely.38x29x26. Megtekinthető és átvehető a 18. kerületben.

Hirdetés részletei


egyéb
kozmetikai, sminkes táska
rózsaszín
műbőr
nem
női
alig használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Kertész Zoltán
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek