Mozgó rostélyos pellet égő

285 000 HUF

2021. december 7. (kedd) 11:14

Hirdető: Béla

Cím: Nyíregyháza

Leírás

Eladó egy mozgó rostélyos pellet égő 30kw mely alkalmas roszabb minőségü pellett égetésére is.Az égő szoba termosztátról is müködtethető de csak 6-8mm-es pelletel müködik.Max 200négyzetméter fütésre használható.A yutubon megtekinthető balog bela pelletálás cim alatta beüzemelés.Kérdések telefonon.Az ára 285000.

Hirdetés részletei


egyéb mezőgazdasági gépek
elektromos (230 V)
újszerű
még garanciás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Béla
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek