Munkásszállás Aszódon

2 500 HUF

2020. június 20. (szombat) 18:09

Hirdető: Munkásszállás Aszód

Cím: Aszód

Leírás

A Galgavölgye Hostel Aszód elején, a Bagi körforgalom után 50 méterre helyezkedik el, csak egy ugrásnyira az M3 autópályától. Gödöllő belvárosa 6 km-re, Hatvan mindössze 15 percnyire található.
14 frissen felújított, kényelmesen berendezett 2-3 ágyas szobával várjuk vendégeinket.
24 órás recepció, kerthelyiség, bográcsozó, berendezett konyha, ingyenes mosogató- és mosógép, gyors WIFI és 150 tv csatorna szolgálja a kényelmet.
Kedvező árakkal várjuk! Hívjon minket!Hirdetés részletei


lakás
régebbi építésű
felújított
összkomfortos
5-nél több szoba
földszint, 1
2
nem
igen
Beépített konyha, Fürdő és WC külön, Hűtőszekrény, Mosogatógép, Mosógép, 24 órás portaszolgálat, Recepció, Kamerarendszer, Kábel-TV, Wifi
utcán ingyenesen, udvarban
nem megengedett
megegyezés szerint
azonnal
nem
nincs
2
fiú
mással megosztott szoba
magyar

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Munkásszállás Aszód
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek