# 675

Munkatársat keresek!

2019. július 12. (péntek) 07:18

Hirdető: Kati77

Cím: Budapest

Leírás

Otthoni munkára keresek 3 munkatársat fő vagy mellékállásban internetes munkára. Kismamák, kisgyermekes anyukák, nyugdíjasok is jelentkezhetnek. Ha kitartó vagy és magad szeretnéd beosztani az idődet te vagy az én emberem. A hatvani.katica77@gmail.com-ra várom jelentkezésedet

Hirdetés részletei


egyéb termék vagy szolgáltatás értékesítő
távmunka, otthoni munka
teljes munkaidő (8 óra)
igen
igen
1 műszak
nincs, nem igényel tapasztalatot
önéletrajz
nem
havi
nem szükséges
középiskola
nem szükséges/nincs

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Kati77
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek