Musto Audis emblémás vitorlás kabát XL férfi

40 000 HUF

2020. február 28. (péntek) 01:33

Hirdető: Zsuzska

Cím: Győr, Gyárváros

Leírás

A férfi vitorlás kabát bélelt gallérjával és csúcsminőségű technikai megoldásaival tökéletes verseny darab! A halvány szürke színű, prémium minőségű dzseki áramvonalas, nagyon könnyű anyagkonstrukció és a tépőzárral állítható mandzsetták kényelmes viseletet eredményeznek. A kabát praktikus, cipzáras zsebeiben és belső biztonsági zsebében kényelmesen elférnek a legfontosabb értékek
.Főbb tulajdonságok:
könnyű súlyú
lélegző
szélálló
vízhatlan
A kabát 1x használt, Anyagösszetétel: Külső: 100% poliamid, Belső: 100% poliészter 3 rétegű; nagyon könnyű anyagkonstrukció!

Hirdetés részletei


Musto
vitorlás kabát
48
szürke
vízálló
zippzár, tépőzár, kötős derekú
van
bármikor
alig használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Zsuzska
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek