Nagykapornak

3 600 000 HUF

2021. augusztus 31. (kedd) 09:46

Hirdető: Renáta

Cím: Nagykapornak

Leírás

Nagykapornakon a hegyen eladó egy 3853 négyzetméter nagyságú terület ahol 8 sor kordon szőlő 50 négyzetméter alapú pince és több mint felén vágható akácos található.Írányár: 3.600.000-.ft Érdeklődni:Zóka Renáta 0630 190 11 76 telefonszámon.

Hirdetés részletei


3853 m2/ 0.39 ha
nincs
telekhatáron
nincs
nincs
nincs
nincs
nincs
nincs
nem
van
van
50
100
tégla
közepes állapotú
nyugati fekvésű
természetre néző
udvarban
kavicsos úton
15 évnél öregebb
lugas
szőlő, cseresznye, dió , füge
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Renáta
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek