Nagykapornak

3 600 000 HUF

2021. augusztus 31. (kedd) 09:46

Hirdető: Renáta

Cím: Nagykapornak

Leírás

Nagykapornakon a hegyen eladó egy 3853 négyzetméter nagyságú terület ahol 8 sor kordon szőlő 50 négyzetméter alapú pince és több mint felén vágható akácos található.Írányár: 3.600.000-.ft Érdeklődni:Zóka Renáta 0630 190 11 76 telefonszámon.

Hirdetés részletei


3853 LE/ 2833 kW
nincs
telekhatáron
nincs
nincs
nincs
nincs
nincs
nincs
nem
van
van
50
100
tégla
közepes állapotú
nyugati fekvésű
természetre néző
udvarban
kavicsos úton
15 évnél öregebb
lugas
szőlő, cseresznye, dió , füge
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Renáta
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek