Neoreneszánsz ülőgarnitúra

490 000 HUF

2020. január 19. (vasárnap) 14:17

Hirdető: cinci

Cím: Keszthely

Leírás

Neoreneszánsz ülőgarnitúraXIXsz., nagyon jó állapotú, ében, dúsan faragott díszitéssel eladó. 3 db magastámlás karosszék, 1db szófa 3 személyes, 1 db körasztal. Kastély, kúria berendezéshez is kiválóan alkalmas. Tf:30-335-6345

Hirdetés részletei


nappali bútor
fekete
tömör fa
használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: cinci
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek