Nőstény Golden Retriever Kiskutya

2022. július 14. (csütörtök) 12:27

Hirdető: p64hqsd0

Cím: Budapest, V. kerület, Belváros

Leírás

Sürgosen új otthonra van szükségünk nostény golden retriever kiskutyánk számára. A család a leheto leghamarabb örökbefogadható.

A kutyus még elérhető. Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben a ( sandorhorvath962 @ gmail pont com ) e-mail címen, hogy további részleteket és képeket küldhessek a kutyusról.

A szállítás Magyarországon bárhol elérheto. A kiskutya saját költségén közvetlenül az otthoni címre szállítható. St

Hirdetés részletei


Labrador
aranysárga
közép termetű
6 hónapos alatt
nőstény

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: p64hqsd0
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek