Novatech SIA, a Bettr Labs OU és az Elastum Ltd

2022. július 28. (csütörtök) 22:58

Hirdető: Violla

Cím: Budapest

Leírás

Üdvözlet! Szeretném megosztani a tapaszt alataimat) Nehézségeim voltak a pénzem kiváltásával, de ezek a cégek segítettek megoldani ezt a problémát:
- Novatech SIA - Litvánia, TIN 40203296639, cím: Dzirnavu iela 57A - 4, Rīga, LV-1010.
- Bettr Labs OU - Észtország, TIN 12122091, cím: Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Pärnu mnt 142/4. telefon: (+372) 6313481; e-mail: bettrlabs@gmail.com, esfl@protonmail.ch.
- Elastum Ltd - Ciprus, TIN HE408400, cím: Bouboulina, 1,3 emelet, iroda 31,1060, Nicosia, Ciprus
A Novatech SIA, a Bettr Labs OU és az Elastum Ltd társaságok forráskivonási szolgáltatásokat nyújtanak, beleértve az offshore zónákat is. Lépjen kapcsolatba velünk!

Greetings! I wanted to share my experience) I had some difficulties with cashing out my funds, but these companies helped me solve this problem:
- Novatech SIA - Lithuania, TIN 40203296639, address: Dzirnavu iela 57A - 4, Rīga, LV-1010.
- Bettr Labs OU - Estonia, TIN 12122091, address: Harju maakond, Tallinn, Keskli

Hirdetés részletei • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Violla
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek