Nyílászárók, árnyékolók és bútorasztalos munkák beszereléssel

2023. május 14. (vasárnap) 09:36

Hirdető: baudor

Cím: Budapest, XVIII. kerület

Leírás

Nyílászárók, Szekcionált garázskapuk, alumínium nyílászárók, alumínium bejárati ajtók, Napellenzők, Sávrolók, Redőnyök, Szalagfüggönyök, Reluxák, Zsaluziák, Roló-roletta, Szúnyoghálók forgalmazása és beépítése. Baudor nyílászárók és árnyékolástechnikai termékek forgalmazása és beépítése. Kiváló minőségű, innovatív árnyékolórendszerek kültéri és beltéri használatra. Külső árnyékolók: redőny, napellenző, zsalúzia, szúnyogháló és belső árnyékolók, mint reluxa, szalagfüggöny, roletta, plisszé, beépítése garanciával. EGYEDI BÚTOROK TERVEZÉSE ÉS BEÉPÍTÉSE. Egyedi minőségi bútorgyártás – Megalkotjuk álmai bútorát.
Beépített, egyedi bútorok tervezése, gyártása: konyhák, gardróbok, nappalik, hálószobák, fürdőszobák, irodák, rendelők. www.baudor.hu

Hirdetés részletei Logo


nyílászáró szerelés, beépítés, üvegezés, árnyékolástechnika, bútor szerelés

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: baudor
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek