Nyír mécsestartó szett - OKTÓBER VÉGÉIG AKCIÓ!!!

3 000 HUF

2021. szeptember 17. (péntek) 09:55

Hirdető: V.Julia

Cím: Kiskunlacháza

Leírás

Rusztikus, csodálatos, hangulatos nyírfa mécsestartók nyír szeleten szettben, október végéig csak 3000 Ft. Igény szerint led világítással! (feláras)

Kérheted úgy is, hogy 4 db legyen a szettben, pl. adventi asztali dísznek, úgy 3800 Ft egy szett. További dekorációkkal díszítheted, de önmagában is csodaszép, hangulatos asztali díszed lesz, akár éveken keresztül.

Tekintsd meg a többi termékemet is!

Személyesen Kiskunlacházán átvehető vagy GLS futárral küldöm.

Hirdetés részletei


mécses, mécsestartó
tömör fa
újszerű

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: V.Julia
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek