# 722

Nyíregyháza, Westsik Vilmos út mentén beépíthető telek eladó

3 150 000 HUF

2019. július 21. (vasárnap) 11:58

Hirdető: Béla

Cím: Nyíregyháza, Nyírszőlős

Leírás

Nyíregyháza Nyírszőlős között, a Westsik Vilmos útból nyíló Kikerics utcában 1550 m2 jó fekvésű, bekerített telek, villannyal, gázcsonkkal, fúrt kúttal, 30 % beépíthetőséggel, 28 m-es utcafronttal eladó. (A szomszéd telken már laknak.) Érd: +36 30 415 1918

Hirdetés részletei


1550 m2/ 0.16 ha
utcában
van
van
utcában
fúrt kút
nincs
nincs
230 V (lakossági áram)
földúton
nincs
1550
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Béla
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek