Nyírfalevelek értékesítése ömlesztve a gyártótól a legjobb áron

21 HUF

2024. január 27. (szombat) 19:33

Hirdető: Odarchuk

Cím: Budajenő

Leírás

Az Organic Products nyírfaleveleket gyárt és kínál nagykereskedelemben a legjobb áron, az Ön raktárába történő szállítással Európa / a világ bármely országába.
????Honlapunk a www.OrganicProducts.com.ua.
???? Csomagolás: Nagy zsákok: Polipropilén zsákok, papírzsákok, nagy zsákok. Címke, súlyszabvány, raklapozás kérésre rendelkezésre áll.
???? Dokumentumok: Nemzetközi szerződés/számla/csomagolási lista/állami növény-egészségügyi bizonyítvány/CRM/exportnyilatkozat.
???? Garantáljuk a legmagasabb minőségű termékeket, független laboratóriumokban végzett kutatásokkal megerősítve.
???? Az "Organic Products" az Ön megbízható partnere, a 7 legjobb ukrajnai vállalkozás egyike, amely gyógy- és egyéb növények nagykereskedelmével foglalkozik.
???? Bízzon a tapasztalatunkban és élvezze a következő előnyöket:
Ingyenes minták az ügyfelek számára
A nemzetközi szakértelem normáinak való megfelelés

Hirdetés részletei


új (bontatlan csomagolás)
hiányos

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Odarchuk
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek