Objektív szűrőkészlet eladó.

4 000 HUF

2021. március 6. (szombat) 13:57

Hirdető: Ferenc

Cím: Zákány

Leírás

szűrőkészlet 67 mm-es, Nikon, Canon, Sony stb...
FLD, CPL, UV SZŰRŐKÉSZLET + STAR szűrő.
FLD: eltávolítja a durva sárga-zöld színt és fluoreszkáló fény hatására természetes fényt kölcsönöz. Növeli a témák színtelítettségét, ha természetes fényben fényképez. Gyorsan felszívja a vizet az üveg, a szűrők vagy a lencse felületén.
CPL: eltávolítja a nem fémes felületek, például víz vagy üveg, nem kívánt visszaverődését és a nap tükröződését. Növeli a színtelítettséget, mély, gazdag festői képeket hoz létre. Segít csökkenteni a lencsébe jutó fény mennyiségét. Különösen hasznos fényvisszaverő vagy kóbor fényben.
UV: csökkentse a homályosságot, és javítsa a videó és digitális képek kontrasztját az ultraibolya fény mennyiségének minimalizálásával. Különösen hasznos nagy magasságban, hóban vagy tengerparton, kiküszöbölve a nemkívánatos kék színt. Importált optikai üveg.

Hirdetés részletei


egyéb
FLD, CPL, UV
szűrő
nem
új (bontatlan csomagolás)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Ferenc
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek