Online marketing. Bakó Krisztián

2021. február 23. (kedd) 10:50

Hirdető: Kreatív Inas

Cím: Budapest

Leírás

Bakó Krisztián online marketing specialista.
Az online marketing szolgáltatások bizonyítottan növelik a leadeket, az értékesítéseket és a bevételeket.
Digitális marketing cég internetes marketing szolgáltatások. A fogyasztók manapság a hét minden napján, hét minden napján csatlakoznak az internethez - a magyar felnőttek ma már napi 6-7 órát töltenek digitális média fogyasztásával, és ez nem számít azokra, akiknek a munkája internetfüggő.
Hogyan alakíthatja ezeket az online fogyasztókat fizető ügyfelekké? Webhelyed vitathatatlanul a legfontosabb marketingeszközöd, és 24/7 online értékesítési képviselőként kell szolgálnod. De milyen könnyen megtalálható?
Hagyja, hogy a Kreatív Inas online marketing csapata segítsen!
www.bakokrisztian.hu
www.kreativinas.hu
www.szepsegszalon-marketing.hu

Hirdetés részletei Logo


webdesign, online marketing, weblapkészítés, egyéb

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Kreatív Inas
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek