Opel felni

52 000 HUF

2022. június 23. (csütörtök) 13:53

Hirdető: Tünde

Cím: Tápiógyörgye

Leírás

ET 37 GM 16-os 8, 5 J*16 colos Opel alufelnik eladóak.
Újrafestve, bár szerintem felesleges volt.Szerencsére szépen sikerültek, díszei lesznek egy kocsinak.Ennyit bőven megér szerintem.
Ha újat szeretne akkor persze lehetséges de a boltban /db ennyiért.
Tápiógyörgyén vagy Budapest Ferihegy 1 terminálhoz el tudom vinni munkanapokon, minden délután és késő estig ott vagyok. Esetleg közbeeső településeken is.

Hirdetés részletei


autó
alumínium
16
100
4
használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Tünde
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek