Orsi Vendégházak kiadók

9 000 HUF

2020. március 8. (vasárnap) 06:25

Hirdető: Orsi

Cím: Kecskemét

Leírás

Hívj bátran...lakóparki apartman max 6 főig bérelhető akár 1 napra is... ..1-4 főig fix 15000Ft/nap plusz idegenforgalmi adó 400/fő/nap.Infó 06703223600.ugyan itt 11 főig vendégház egyben vagy szobánként. Ugyanitt 1 szobás garzon 4 férőhellyel vagy kisebb másfél szobás házacska 5 hellyel. Kérem ár ajanlatert keressen. Köszönöm

Hirdetés részletei


tégla
régebbi építésű
felújított
összkomfortos
van
van
van
van
nem
3 szoba
nincs
földszint
nincs
nincs
500 m2/ 0.05 ha
150
140
3 m alatt
nincs besorolva
nem
nem
nem megengedett
megegyezés szerint
azonnal
igen
nem

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Orsi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek