# 673

Otthni,internetes

2019. július 11. (csütörtök) 17:56

Hirdető: Anna

Cím: Dunaújváros

Leírás

Egy pénz termelő rendszer, Neked!Mindegy hogy 20 vagy 50 éves vagy.Egy webáruház ami neked fizet jutalékot,mert reklámozod.Internet,okostelefon elég ,hogy tudd működtetni.Napi1-2 órai munkával megkeresheted a havi fizetésed.Akarod?Hívj fel vagy írj nekem,elmondom.Tel 06 30 492 33 65.

Hirdetés részletei


értékesítési munkatárs
távmunka, otthoni munka
részmunkaidő (2 óra)
igen
igen
1 műszak
nincs, nem igényel tapasztalatot
nem
heti
nem szükséges
határozatlan idejű
nincs, nem szükséges
nincs, nem szükséges
nem szükséges/nincs

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Anna
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek