PC-laptop szerviz, router beállítás, vírusírtás házhoz megyünk Budapesten.

2020. január 10. (péntek) 08:32

Hirdető: Computermania

Cím: Budapest, III. kerület

Leírás

Számítógép szervíz-laptop szervíz Budapest. Házhoz kijáró szervizszolgáltatás. Számítógép-laptop szerelőre van szüksége Budapesten?

Hívj most:+3620-265-75-30

Budapesten keres Pc szervízt, laptop szervízt aki házhoz megy?
Számítógép szervizelése-laptop szerelése házhoz kijáró szervizszolgáltatás | PC-laptop hibaelhárítás otthonában, irodájában | PC Szerviz ingyenes kiszállással Budapesten | Hívjon megyünk: +3620-265-75-30 | Számítógép szerviz otthon Budapesten és környékén az Ön otthonában. Laptopok és hagyományos, asztali számítógépek javítása, korszerűsítése, szervizelése, karbantartása, gyorsítása, melegedésének megszüntetése.

Budapesten és környékén számítógép-laptop szervizelés, akár 1- 3 órán belül. HÁZHOZ MEGYÜNK BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN!

Óradíj költség nélküli szervizelés 5.500 Ft / alkalom-tól*

Hirdetés részletei



 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Computermania
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek